1 items tagged "Green Helena"

Eredmény: 1 - 1 / 1

Tapasztalatok

Category: Kurkuma
Létrehozva: 2013. július 03. (szerda) 13:33

Tapasztalatok

 

30 éves fiatalembert vastagbélvérzéssel 3 évig kezeltek az orvosok, de javulás nem történt. Tiszta kurkumából 3X2 tablettát fogyasztott teával. Az első doboz után a vérzés elállt, orvosai a gyógyszereket csökkentették. Azóta is fogyasztja a kurkumát, tünetmentes és jól érzi magát.
T. É. - Okoc, Szlovákia

 

Édesanyámnak a denziometriai mérés során csontritkulást állapítottak meg. Az értékek mínuszban voltak. Két évig Green Helenát, Kombuchát, Kurkumát fogyasztott és rendszeresen használta a mágnest. Két év elteltével az orvosi ellenőrzés során az orvosok nagy meglepetésére az értékek emelkedtek, tehát a csonttömeg növekedett.
T.É. - Okoc, Szlovákia

 

Egy középkorú férfi kipróbálta a zelleres kurkumát, majd az első doboz elfogyasztása után - bevezetés után 2x2 tablettával szedve - beszámolt tapasztalatairól. Elmondás alapján „jobb, mint új korában."
Dr. F. M. - Pápa

 

4,5 éves kisfiam influenzás lett. 2 nap 39 fokos láza volt. Balzsam, Szirup, Pempő és napi 3x½ Kurkuma használata mellett láztalan lett és szépen helyrejött.
B-né Á. E. -  Köveskál

 

A barátnőm három hete, hogy elkezdte fogyasztani a Herbanet tisztító teát, Green+ Kombuchát és a Kurkumát. Megszünt a haspuffadása, a lábai nem dagadnak, sokkal nyugodtabb, nem olyan feszült, ideges. 2005 óta nem tudta letenni a jogsiját. Ajánlottam neki még a Heiwa teát és a Green+ Topot. Sírva hívott, hogy nagyon köszöni a termékeket, sikerült a vizsgája.
H-né P. M.- Sáska 

 

A kurkumás készítmények jótékony hatásáról szeretnék pár szót ejteni. Amióta a családtagjaim rendszeresen fogyasztják a kurkumás termékeket és azokkal ízesítem az ételeket, mindenki annyiszor megy nagy WC-re ahányszor eszik. A széklet állaga megfelelő. Semmilyen fertőzéses betegséget nem kapunk el. De ha már valaki megfázott esetleg, akkor is napi 2 db kurkuma és napi 1 db C-vitamin fogyasztása 4-5 napon belül rendbe teszi. A gyömbéres kurkumát kimondottan ajánlom minden olyan embernek, akinek haspuffadása van, gyakran fáj a gyomra, székrekedése van, vagy esetleg hasmenése van. Sőt azoknak is, akik étvágytalanok, vagy azoknak, akiknek gyermekük válogatós.
U. J-né - Ács

 

Az Önök által forgalmazott kurkumás készítmények hatásáról szeretnék egy nagyon érdekes tapasztalatot leírni. Fémötvözetű edényekben főzök. Az ételeket gyömbéres, zelleres, petrezselymes kurkumával szoktam ízesíteni, amelyek nagyon finomak tőle és észrevettem, hogy nem kell az edények belsejét súrolni, gyönyörű fényesek. Semmi nem fogja be se a bab, se a lencse. Azelőtt egy bizonyos idő után bebarnultak és súrolni kellett az edények falát, most azonban nem kell. A készítményekkel elértem, hogy szinte minden étel ízlik a családtagoknak, még az is amit eddig nem igazán szerettek. Minden háziasszonynak csak ajánlani tudom.
U. J-né - Ács

 

Az influenzás időszakot a gyerekeimnél 1 nap alatt kezeltük ki: Pempő, szirup, C-vitamin, kurkuma fogyasztásával. A doktornőhöz csak ellenőrzésre vittem őket. Felírta az antibiotikumot és a többit rám bízta. Nem váltottuk ki.
Gruber J. - Meszlen

 

2004. februárjában kezdődött el a problémám, mely zsibbadással, érzéskieséssel járt és emellett nem tudtam elindítani a vizeletemet, székletemet és le is bénultam, sajnos nem is egyszer. Volt hogy a szememet, a látóidegemet támadta meg ez a betegség és csak 2004. szeptemberében tudták diagnosztizálni ezt a betegséget. Sajnos annyira komoly volt az elmúlt egy évben, hogy minden hónapban visszaadták a szteroidot, sajnos volt, hogy egy hónapban kétszer is visszaadták. Miután elkezdtem szedni a Gyömbéres Kurkumát és a Pempőt, azóta nincs szükséges szteroidra és az orvosom is csodálkozik, örül és nem érti, hogy mitől van az, hogy az eredményeim negatívak.
P. B. - Horvátzsidány

 

Önnek is van már tapasztalata? Írja meg nekünk! info@kurkuma.hu

Szeretne további sikersztorikat olvasni? Lépjen tovább!

 

 

Cimkefelhő

Hírek, aktualitások

Felkészülés az influenza szezonra

influenza-vedelem